פשטידת דלעת-בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים
, המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. לכו לחנות והרימו סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, ציפורן טחונה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו פאי דלעת עם קרם מייפל ואגוזי פקאן מסוכרים, בטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים, ו אגוזי פקאן מסוכרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים.
מוסיפים את הביצים, השמנת, החלב והרום; מערבבים היטב. קו 9-ב. עמוק-צלחת עוגת צלחת עם מאפה; לקצץ וחליל קצוות.
יוצקים תערובת דלעת לתוך מאפה.
אופים בחום של 400 ניתנים להזרקה למשך 40-45 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים על רשת.
בקערה קטנה שלבו את הפקאנים, הסוכר החום והשמנת.
מורחים לתוך משומן 15-ב. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם קלויים, תוך ערבוב פעם אחת. מגניב לגמרי.
פאי עליון עם אגוזי פקאן מסוכרים; מגישים עם קצפת. מקררים שאריות.