קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס

פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפלים צ'ילי, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, פשטידת עוף עם קרום פילו, ו פשטידת עוף פריך-קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את תערובת החזיר: במחבת גדולה לבשל את הבצל ואת פלפל בשמן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את החזיר, ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב לשבור את כל גושים, עד חזיר הוא כבר לא ורוד. מערבבים את רוטב העגבניות והדבק, תירס, כמון, אבקת צ ' ילי וקמח תירס, מתבלים במלח ופלפל שחור, כדי לטעום, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות. כפית את התערובת לתוך תבשיל 2 1/2 ליטר רדוד. התערובת עשויה להתבצע 1 יום מראש ונשמר, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
3
הפוך את ציפוי: לתוך קערה לנפות יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, ואבקת אפייה, להוסיף את החמאה, חלב, ביצה, ומערבבים את הבלילה עד שהוא פשוט משולב. מערבבים במונטריי ג 'ק ופלפלי צ' ילה ושחרר את הבלילה על ידי כפות גדולות סביב קצה התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אופים את הפשטידה באמצע תנור מחוממת מראש 400 מעלות f. במשך 10 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות F, ולאפות את הפשטידה במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מגישים חם, עם סלט מורכב.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראבקת אפייה כפולה משחקאבקת אפייה כפולה משחק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים ירוקים צ'ילה, מנוקזים וקצוציםפלפלים ירוקים צ'ילה, מנוקזים וקצוצים340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת תירס קפוא, מופשרחבילת תירס קפוא, מופשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ11 כף אורגנו מיובשכמון טחוןכמון טחון680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר טחוןבשר חזיר טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ק מונטריי מגורדג'ק מונטריי מגורד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1באט מומסהגשה הצעה: סלט מורכב של בצל אדום, מגזרים כתומים, ואבוקדוהגשה הצעה: סלט מורכב של בצל אדום, מגזרים כתומים, ואבוקדו6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררתחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב11 כף אורגנו מיובשקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.