תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפלים צ'ילי, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, פשטידת עוף עם קרום פילו, ו פשטידת עוף פריך-קרום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את תערובת החזיר: במחבת גדולה לבשל את הבצל ואת פלפל בשמן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את החזיר, ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב לשבור את כל גושים, עד חזיר הוא כבר לא ורוד. מערבבים את רוטב העגבניות והדבק, תירס, כמון, אבקת צ ' ילי וקמח תירס, מתבלים במלח ופלפל שחור, כדי לטעום, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות. כפית את התערובת לתוך תבשיל 2 1/2 ליטר רדוד. התערובת עשויה להתבצע 1 יום מראש ונשמר, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
3
הפוך את ציפוי: לתוך קערה לנפות יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, ואבקת אפייה, להוסיף את החמאה, חלב, ביצה, ומערבבים את הבלילה עד שהוא פשוט משולב. מערבבים במונטריי ג 'ק ופלפלי צ' ילה ושחרר את הבלילה על ידי כפות גדולות סביב קצה התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
גבינת מונטריי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אופים את הפשטידה באמצע תנור מחוממת מראש 400 מעלות f. במשך 10 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות F, ולאפות את הפשטידה במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.