צדפות ברוטב סויה פרי הדר
אם יש לך שמן שומשום אסייתי, רוטב סויה, ליווי: סלט סובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב סויה פרי הדר, צדפות ברוטב פרי הדר ופלפל אדום קלוי, ו צדפות הדר.
הוראות
מקציפים יחד רוטב סויה, מיצי לימון וליים, סוכר, זנגביל ושמן שומשום בקערה רדודה ורדודה רחבה.
מוסיפים צדפות ומרינדה, מכוסים, בטמפרטורת החדר, 5 דקות בכל צד (לא להשרות עוד, או צדפות יהפכו רגשני פעם מבושל).
להעביר צדפות לצלחת ומרינדה מילואים.
חום 1/2 כפית שמן צמחי במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צדפות sauté, 6 עד 8 בכל פעם, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות על כל אחד 2 הצדדים השטוחים, העברה לצלחת כמו מבושל. למחוק מחבת ולהוסיף 1/2 כפית שמן בין קבוצות.
למחוק מחבת שוב, ולאחר מכן להוסיף מרינדה ומרתיחים עד מופחת כ 1/3 כוס, כ 2 דקות.
כל מנה מכילה כ 198 קלוריות ו 5 גרם שומן.