צדפות זנגביל טריות עם אורז כוסברה
צדפות זנגביל טריות עם אורז כוסברה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, כוסברה, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צדפות ים עם כוסברה גרמולטן וג'ינג'ר ליים Beurre Blanc, קארי צדפות ואורז כוסברה לשניים, ו קארי צדפות וכוסברה אורז (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. מערבבים כוסברה ו 1 כף חמאה לתוך אורז מבושל.
שלב יין הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
יש לשטוף צדפות, להתייבש עם מגבות נייר.
יוצקים חמאה מומסת על צדפות, וזורקים היטב.
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים חצי תערובת צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר צדפות מחום, ולשמור על חום. נגב מחבת עם מגבת נייר. חזור על הנוהל עם תערובת צדפה נותרת.
יוצקים רוטב יין למחבת; מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה או עד מחומם היטב. רוטב כפית על צדפות.
מגישים עם אורז וליים טריזים.