מתכון זה מספק 20 מנות. עם 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צדפות ים, פסטה פוזילי, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו צדפות עם חמאה חומה בערווה, סלט ים תיכוני, ו בשר חזיר צלוי ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים צדפות עם פלפל ו 1/8 כפית. מלח. ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שכבה אחת של צדפות; מבשלים 2 עד 3 דקות. בכל צד או רק עד המשרד משחימים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
4
מוסיפים עגבניות ושום למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני 1 דקות. מערבבים יין, מרק וזיתים; מבשלים 2 דקות. או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים ב 1 כף. כל עירית, נענע ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
מוסיפים צדפות; מערבבים. מבשלים על אש נמוכה 1 דקות. או עד מחומם דרך.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.