קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

צדפות מאודות וכרוב

צדפות מאודות וכרוב
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 301 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, פפריקה, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות מאודות, ו צדפות מאודות פורטוגזיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול או סיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד שהתרככו מעט, כ 4 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, פפריקה ואורגנו ומבשלים, ערבוב, עד שהתערובת מתחילה להשחים, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין, מיץ צדפות ומים כוס 1. מביאים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה; לבשל עד רך כמעט, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח, על 5 דקות. מערבבים את כרוב ואת הנותרים 1 כף חמאה. מכסים וממשיכים לבשל עד שכל הצדפות נפתחות ותפוחי האדמה רכים, 4 עד 5 דקות יותר. (להשליך את כל צדפות שלא נפתחות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחלקים את הצדפות, כרוב ותפוחי אדמה בין קערות באמצעות כפית מחוררת. למעלה עם מרק ומפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.