צדפות מאודות עם חזיר, פלפל ובזיליקום
צדפות מאודות עם חזיר, פלפל, ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בגט עבה, בזיליקום, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות מאודות עם בזיליקום תאילנדי וצ'ילי, צדפות מאודות עם כוסברה ופלפל אדום, ו צדפות קטנות מאודות עם תירס מתוק ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש נמוכה.
מוסיפים ירך חזיר ופלפל וסוט עד חום בהיר, כ -10 דקות.
מוסיפים שום ופלפל אדום יבש; מערבבים 1 דקה.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). מברשת קלה baguette פרוסות משני הצדדים עם שמן. לחם גריל עד חום בהיר מבחוץ אבל רך מבפנים, כ 2 דקות לכל צד.
מערבבים צדפות ויין בסיר גדול. מכסים ומרתיחים על חום גבוה עד צדפות מתחילות להיפתח, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צדפות 6 קערות, השלכת כל צדפות שאינן נפתחות.
מוסיפים נוזל בסיר למחבת עם תערובת פלפל חזיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הנוזל מופחת מעט, על 3 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בזיליקום.
יוצקים תערובת על צדפות, מתחלקים באופן שווה.
מגישים צדפות, מעבירים לחם בגריל בנפרד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.