קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צדפות מאודות עם חזיר, פלפל ובזיליקום

צדפות מאודות עם חזיר, פלפל ובזיליקום
צדפות מאודות עם חזיר, פלפל, ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בגט עבה, בזיליקום, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות מאודות עם בזיליקום תאילנדי וצ'ילי, צדפות מאודות עם כוסברה ופלפל אדום, ו צדפות קטנות מאודות עם תירס מתוק ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ירך חזיר ופלפל וסוט עד חום בהיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום ופלפל אדום יבש; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום.
5
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). מברשת קלה baguette פרוסות משני הצדדים עם שמן. לחם גריל עד חום בהיר מבחוץ אבל רך מבפנים, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים צדפות ויין בסיר גדול. מכסים ומרתיחים על חום גבוה עד צדפות מתחילות להיפתח, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צדפות 6 קערות, השלכת כל צדפות שאינן נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים נוזל בסיר למחבת עם תערובת פלפל חזיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הנוזל מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים תערובת על צדפות, מתחלקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים צדפות, מעבירים לחם בגריל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.