צדפות עם מרק עגבניות ואורז
אם יש לכם בצל, שמנת כבדה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, מרק עגבניות ואורז, ו מרק אורז עוף עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
בסיר גדול או סיר, מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד למכרז.
מוסיפים צדפות, תירס, מיץ לימון ורוטב עגבניות. מתבלים עם בזיליקום טרי ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בכוס המים שנותרה ולתת למרק להתבשל במשך 20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את השמנת הכבדה ואורז מבושל עד מעורבב היטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.