קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

ציפורים נמלטות

ציפורים נמלטות
ציפורים נמלטות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ציפורים Spatchcocked, ציפורים בנגקוק, ו ציפורים צהובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר רוטב קטן על חום בינוני, ואז מוסיפים מלח וקצת אגוז מוסקט, לפי הטעם. בסיר אחר ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח. מערבבים אותו בעדינות וברגע שאתה רואה קצת קצף קמח לשפוך את התערובת לתוך חלב חם. מנמיכים את החום ולהמשיך ערבוב עד שהוא הופך שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
במחבת כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 3 דקות, ואז מוסיפים את החזיר ומטגנים עד שהוא מבושל חלקית, כ 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הבצל ואת החזיר מהמחבת לצלחת ומניח בצד להתקרר. תכינו 3 קערות חפירה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את פירורי הלחם ואת הפרמזן בקערה 1, מוסיפים את הכרמל הקר בקערה אחרת, ואת הביצים מוכות במלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
באמצעות קיסמים חנית קוביית חזיר, קוביית גבינה וחתיכת מורטדלה או בשר חזיר על כל קיסם.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
7
מגלגלים את השיפודים תחילה בתערובת פירור הלחם, ולאחר מכן בבכמל הקר (בעזרת כף), ולאחר מכן בביצה המוכה ולבסוף מעיל שוב בתערובת פירור הלחם. לחץ בעדינות על הלחם ביד כדי לדבוק בתערובת. מחממים את השמן ומוסיפים את השיפודים (להימנע מפנייה לעתים קרובות מדי, או את הלחם יהיה לשבור). ברגע שהם הופכים זהב, על 5 דקות, בעדינות להסיר אותם מן השמן מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
להעביר את "הציפורים" למגש ומגישים.