ציפורים נמלטות
ציפורים נמלטות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ציפורים Spatchcocked, ציפורים בנגקוק, ו ציפורים צהובות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר רוטב קטן על חום בינוני, ואז מוסיפים מלח וקצת אגוז מוסקט, לפי הטעם. בסיר אחר ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח. מערבבים אותו בעדינות וברגע שאתה רואה קצת קצף קמח לשפוך את התערובת לתוך חלב חם. מנמיכים את החום ולהמשיך ערבוב עד שהוא הופך שמנת.
במחבת כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 3 דקות, ואז מוסיפים את החזיר ומטגנים עד שהוא מבושל חלקית, כ 5 עד 6 דקות.
הסר את הבצל ואת החזיר מהמחבת לצלחת ומניח בצד להתקרר. תכינו 3 קערות חפירה.
מערבבים את פירורי הלחם ואת הפרמזן בקערה 1, מוסיפים את הכרמל הקר בקערה אחרת, ואת הביצים מוכות במלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה השלישית.
באמצעות קיסמים חנית קוביית חזיר, קוביית גבינה וחתיכת מורטדלה או בשר חזיר על כל קיסם.
מגלגלים את השיפודים תחילה בתערובת פירור הלחם, ולאחר מכן בבכמל הקר (בעזרת כף), ולאחר מכן בביצה המוכה ולבסוף מעיל שוב בתערובת פירור הלחם. לחץ בעדינות על הלחם ביד כדי לדבוק בתערובת. מחממים את השמן ומוסיפים את השיפודים (להימנע מפנייה לעתים קרובות מדי, או את הלחם יהיה לשבור). ברגע שהם הופכים זהב, על 5 דקות, בעדינות להסיר אותם מן השמן מגבות נייר לניקוז.
להעביר את "הציפורים" למגש ומגישים.