קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות42
מגזין

צלי בשר מתובל

צלי בשר מתובל
צלי בשר מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 240 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, גזר, צלי עגול תחתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.

הוראות

1
לקצץ שומן מצלי. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
3
מוסיפים צלי; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים.
4
מוסיפים את מרק הבשר ואת 5 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה ו 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
5
מוסיפים גזר, סלרי ובצל; מבשלים 45 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר וזרוק עלי דפנה. שמור ירקות לשימושים אחרים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
7
הסר בשר ממרק, לחתוך 5 (6-אונקיה) חלקים; מקום 5 שכותרתו כבד חובה, zip-top שקיות פלסטיק. חנות במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 3 חודשים. מסננים מרק, ושמורה לשימושים אחרים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2