צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות
צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות דורש בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 510 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 4 מנות.01 דולר למנה. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 82%, המנה הזו מדהימה. נסו צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות, פטריות מלוחות וצלי חזיר עשבי תיבול, ו פטריות בר-צלי חזיר ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בצל ירוק ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים ארטישוקים, פטריות, פטרוזיליה, חמאה ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מפזרים חזיר עם פלפל שחור. כפית 3 כוסות מלית תערובת במרכז החזיר. מקפלים את הדפנות מעל המילוי ליצירת גליל. קושרים את החזיר לרוחב במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט מטבח. (המילוי הנותר יכול להיות אפוי בקדרה מכוסה במהלך 15 הדקות האחרונות של צלייה.)
מפזרים פלפל שחור נוסף ואבקת שום על חזיר.
מניחים חזיר בתבנית צלייה ואופים 45 דקות או עד שהוא מבושל אך מעט ורוד*.