צלי חזיר קריבי
צלי חזיר קריבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 396 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא כמון טחון, בצל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. נסו ירך חזיר צלוי קריבי, צלי בסיר קריבי מבושל איטי, ו קאריביים בסגנון כרוב צלוי עם גזר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שומן חזיר. פירס חזיר עמוק בכל רחבי עם מזלג בשר או שיפוד.
מניחים חזיר בשקית גדולה לאחסון מזון פלסטיק resealable.
מניחים את שאר החומרים למעט מלח ופלפל לפי הטעם, סוכר 1/2 כפית מלח בבלנדר או מעבד מזון. לכסות ולהתכופף עד חלקה.
יוצקים תערובת מעורבבת על בשר חזיר. חותם תיק; מקום בצלחת. מקררים לפחות 4 שעות, אבל לא יותר מ 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר חזיר מן המרינדה; לקרר מרינדה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר ולא לנוח בשומן.
הצלוי חשף 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 68°.
הסר חזיר ממחבת. לכסות ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא 160°f (doneness בינוני).
יוצקים מרינדה לתוך 1 1/2-סיר ליטר. מערבבים בסוכר ו 1/2 כפית מלח.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתעבה מעט.