הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלי חזיר עם בריח תבלין, בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, ו Lisu Spice - שפשף חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מערבבים יחד רסק תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל וציפורן בקערה קטנה; מקררים חצי מתערובת רסק תפוחים ומניחים בצד תערובת רסק תפוחים נותרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
רסק תפוחים
חרדל
חומץ
ציפורן
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לשפשף תערובת קמח באופן שווה על פני כל פני השטח של חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חזיר
לשפשף תיבול יבש
4
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה רדודה. צלי, נחשף, עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F. כפית שמורות תערובת רסק תפוחים על צלי. צלי עד הטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות F (63 מעלות C)., 1 עד 1 1/2 שעות זמן הבישול הכולל (כ 18-20 דקות לכל פאונד).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
להעביר צלי למגש; לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
לחמם תערובת רסק תפוחים צונן בסיר קטן עד רותחים; להרתיח במשך 1 דקה. כפית תערובת רסק תפוחים מחוממת על פרוסות חזיר.