צלי כתר של חזיר עם מלית נקניק
צלי כתר חזיר עם מלית נקניקיות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 904 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 42 אוהדים. אם יש לכם ורמוט, קמח, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 89%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלי כתר של חזיר עם מלית נקניק ערמונים, צלי כתר של חזיר עם מלית תפוחים, ו צלי חזיר כתר עם מלית חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מחממים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 על 2 אינץ ' ומניחים בצד.
מכסים מתלה צלייה בנייר אלומיניום ומניחים בתבנית צלייה.
מניחים צלי כתר, עצם מסתיימת, על מתלה מרופד בנייר כסף.
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1.
מכינים את המלית על ידי המסת 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נקניק ובצל; מבשלים עד שהנקניק מתפורר ומבושל לחלוטין.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה פירורי לחם, ערמונים, מרק עוף, פטרוזיליה, מרווה, טימין, מלח ופלפל.
מרתיחים 2 כוסות מרק ורמוט בסיר גדול עד מופחת בחצי.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
באותה מחבת על אש בינונית גבוהה ממיסים 3 כפות חמאה.
מוסיפים קמח; מערבבים ומבשלים עד להזהבה.
מוסיפים תערובת מרק ומרתיחים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות.
מוסיפים בייקון; מתבלים במלח ופלפל.
מוציאים חזיר מהתנור וממלאים חלל במילוי; מכסים מלית בנייר כסף.
מעבירים את המילוי הנותר לתבנית אפייה מוכנה.
מניחים צלי ומילוי נוסף בתנור.
אופים עד מדחום מוכנס לתוך מרכז חזיר רושם 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס), כ 1 שעה. מבשלים צלי מדי פעם עם טפטופים.
מעבירים צלי לפלטת הגשה ומכסים.
חותכים חזיר בין העצמות לצלעות.