צלעות חזיר בגריל עם חמאת עשבי תיבול
צלעות חזיר בגריל עם חמאת עשבי תיבול נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עירית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר עם חמאת חרדל., צלעות חזיר צלויות בטעם לימון, ו צלעות חזיר צלויות במרינדה של הרב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מועכים יחד חמאה, עירית, פטרוזיליה וחרדל עם מזלג עד חלקה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר בזמן שצלעות חזיר מתבשלות.
מחממים גריל גז על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוריד את החום בינוני. לטפוח צלעות חזיר יבש עם מגבות נייר ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל, פונה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של חלק בשרי של קוצצים (לא לגעת עצם) רושמים 63°, 12 to14 דקות בסך הכל.
העברת צלעות למגש ומעל כל אחד עם 1 כף. חמאת עשבים. אוהל רופף עם נייר כדי לשמור על חום, לתת לעמוד 5 דקות ולאחר מכן לשרת חם.