קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צלעות חזיר מוקפצות ברוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים

צלעות חזיר מוקפצות ברוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים
צלעות חזיר מוקפצות עם רוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל של 1261 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מיונז, חסה רומיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, 15 דקות מוקפצות צלעות חזיר חרדל דבש, ו סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת קטנה. מבשלים בצל ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים יין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מניחים את המים בסיר בינוני ומוסיפים 2 כפות מלח, מביאים לרתיחה. מקציפים לאט את קמח התירס ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומורחים לתבנית אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' בחמאה. מצננים במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או מטגנים בשמן עמוק עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים את הפולנטה לריבועים בגודל 1/2 אינץ'. לחפור קלות בקמח תירס ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את הגבינה והקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים 2 כפות מהגבינה לתבנית ליצירת עיגול בגודל 4 אינץ'. מבשלים עד שהגבינה נמסה מעט אך לא יציבה. בעזרת מרית הופכים את הגבינה ומבשלים עד שהיא יציבה. עוטפים את הפריך מעל מערוך גדול עד להתקררות. חזור.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מכניסים את כל החומרים למעט שמן לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים לאט את השמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את הרומיין בקערה גדולה וזורקים עם מעט מהרוטב. מחלקים בין 4 צלחות. מפזרים קרוטונים מסביב ומניחים פרמזן פריך במרכז הסלט.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מתבלים חזיר במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מחממים כמה כפות שמן במחבת מטגנת גדולה עד שכמעט מעשנים. מבשלים את החזיר במשך 3 עד 4 דקות בצד 1 או עד להזהבה, הופכים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל לאלילות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים לצלחת ושומרים על חום.
4
יוצקים את כל כפות השומן פרט ל -2.
5
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הציר ומבשלים לעקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מקציפים פנימה את החרדל והטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

מרכיבים

4פילהשעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת אסיאגו מגוררתגבינת אסיאגו מגוררת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1אוראו ממולאים כפולים1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1אוראו ממולאים כפוליםמחית שימורי צ'יפוטלסמחית שימורי צ'יפוטלס1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1גבינת פרמזן מגוררתקמחקמח1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק8ציפורןשום, קלוישום, קלוי1גבינת פרמזן מגוררת4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1אוראו ממולאים כפוליםחרדל גרגר גסחרדל גרגר גס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4קצת קישואים קצוציםשמן זיתשמן זית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת3טיפותמעט רוטב פלפל חריףמעט רוטב פלפל חריף6אינצ ' יםצלעות חזיר עבות חתוכות במרכז, עם עצםצלעות חזיר עבות חתוכות במרכז, עם עצם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1בצל צהוב בינוני, קצוץחסה רומיין, קרועה לחתיכות בגודל ביסחסה רומיין, קרועה לחתיכות בגודל ביס4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי8281 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס לבן, בתוספת 1 כוס לחפירת הקרוטוניםקמח תירס לבן, בתוספת 1 כוס לחפירת הקרוטונים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )3מקפיםמעט ווסטרשיירמעט ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. קניון כביש שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קניון כביש שרדונה
קניון כביש שרדונה
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.