צלעות חזיר מוקפצות ברוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים
צלעות חזיר מוקפצות עם רוטב חרדל עם סלט קיסר עם צ'יפס פרמזן וקרוטונים הומניים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל של 1261 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מיונז, חסה רומיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, 15 דקות מוקפצות צלעות חזיר חרדל דבש, ו סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה. מבשלים בצל ושום עד שהם רכים.
מוסיפים יין ומצמצמים בחצי.
מניחים את המים בסיר בינוני ומוסיפים 2 כפות מלח, מביאים לרתיחה. מקציפים לאט את קמח התירס ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומורחים לתבנית אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' בחמאה. מצננים במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק או מטגנים בשמן עמוק עד 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את הפולנטה לריבועים בגודל 1/2 אינץ'. לחפור קלות בקמח תירס ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
מערבבים את הגבינה והקמח בקערה בינונית.
מפזרים 2 כפות מהגבינה לתבנית ליצירת עיגול בגודל 4 אינץ'. מבשלים עד שהגבינה נמסה מעט אך לא יציבה. בעזרת מרית הופכים את הגבינה ומבשלים עד שהיא יציבה. עוטפים את הפריך מעל מערוך גדול עד להתקררות. חזור.
מכניסים את כל החומרים למעט שמן לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים לאט את השמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הרומיין בקערה גדולה וזורקים עם מעט מהרוטב. מחלקים בין 4 צלחות. מפזרים קרוטונים מסביב ומניחים פרמזן פריך במרכז הסלט.
מתבלים חזיר במלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים כמה כפות שמן במחבת מטגנת גדולה עד שכמעט מעשנים. מבשלים את החזיר במשך 3 עד 4 דקות בצד 1 או עד להזהבה, הופכים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל לאלילות בינונית.
מוציאים לצלחת ושומרים על חום.
יוצקים את כל כפות השומן פרט ל -2.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מוסיפים את הציר ומבשלים לעקביות רוטב.
מקציפים פנימה את החרדל והטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. קניון כביש שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קניון כביש שרדונה]()
קניון כביש שרדונה
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.