קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת עוף קלה באמצע השבוע

פשטידת עוף קלה באמצע השבוע
אם יש לכם עופות תיבול, ירקות עמק, עוף rotisserie מעדנייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. עושים קרום עוגה כמו בימוי על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד רוטב בישול, תיבול עוף, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל עד חלקה. מערבבים ירקות ועוף. כפית לצלחת פאי מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. לאחר 15 דקות של אפייה, לכסות את קצה הקרום עם רצועות נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
6
חתוך לפרוסות