קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוגת דלעת עם ראש תפוח

עוגת דלעת עם ראש תפוח
עוגת דלעת עם ראש תפוח דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. אם יש לך זנגביל טחון, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת דלעת תפוח, ו עוגת דלעת פאי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז קל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מערבבים יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, הל, גרידת לימון וג ' ינג ' ר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
גרידת לימוןגרידת לימון
הלהל
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את חלמון הביצה, מחית דלעת ושמן; מערבבים עד חלקה. בעדינות מערבבים את החלבונים ביצה לתוך הבלילה; לשפוך לתוך מחבת מוכן. מסדרים את פרוסות התפוח על גבי הבלילה; מפזרים סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
חלבוניםחלבונים
קינמוןקינמון
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוחתפוח
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין