עוגת דלעת עם ראש תפוח
עוגת דלעת עם ראש תפוח דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. אם יש לך זנגביל טחון, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת דלעת תפוח, ו עוגת דלעת פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז קל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, הל, גרידת לימון וג ' ינג ' ר בקערה גדולה.
מוסיפים את חלמון הביצה, מחית דלעת ושמן; מערבבים עד חלקה. בעדינות מערבבים את החלבונים ביצה לתוך הבלילה; לשפוך לתוך מחבת מוכן. מסדרים את פרוסות התפוח על גבי הבלילה; מפזרים סוכר וקינמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.