צלעות חזיר מזוגגות חרדל
צלעות חזיר מזוגגות חרדל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 370 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש צלעות חזיר חזיר, חומץ סיידר, חרדל דיז'ון ומולסה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות חזיר מזוגגות חרדל ובורבון, צלעות חזיר מזוגגות מייפל-חרדל, ו צלעות חזיר מזוגגות כתום-חרדל.
הוראות
בסיר קטן מקציפים את הסוכר החום, חרדל דיז ' ון, החומץ, המולסה והחרדל הטחון עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-3 דקות או עד להסמכה.
מניחים צלעות חזיר בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם רוטב; פונים למעיל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 18-22 דקות או עד שהמיצים מתבהרים, מתבשלים מדי פעם.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות מרתפי דרגונט. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.