קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום

צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, מלח ופלפל, אפונה שלג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום, צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין, ו צלעות מטוגנות ברוטב הויסין.

הוראות

1
מתבלים את הצלעות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים את שמן הירקות בסיר כבד גדול עם מכסה (תנור הולנדי) על חום גבוה. חום את הצלעות מכל הצדדים, בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר את הצלעות לשפוך את כל אבל כמה כפות של שומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
להחזיר את הסיר לתנור, להנמיך את החום בינוני לטגן את השום וג ' ינג ' ר במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף את הצלעות בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את הבירה והחומץ. מערבבים ולאחר מכן לכסות ומבשלים במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
7
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
יוצקים את רוטב הויסין על הצלעות, מעבירים את הסיר לתנור, ומבשלים, חשופים, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר צלעות וג ' ינג ' ר מהרוטב. מסננים שומן מהחלק העליון של הסיר, כך שאתה נשאר רק עם דברים טובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים עם פירה שמנת יוקון ואפונה שלג שומשום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
11
מרתיחים תפוחי אדמה עד המזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
מחממים את החמאה וחצי וחצי על חום בינוני עד חם, אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
13
מסננים את תפוחי האדמה, להחזיר אותם לסיר ומחית עם מועך יד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים נוזלים חמים לתפוחי אדמה ומצליפים עם מערבל יד חשמלי עד לקבלת חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
מוסיפים עירית ומערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
16
יש לשטוף את האפונה ולקצץ את הקצוות. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמנים והחום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
מוסיפים אפונה שלג לטחון עד ירוק בהיר, על 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
18
מפזרים עם שומשום ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.