צלעות חזיר מטוגנות
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי סלרי, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו צלעות חזיר מטוגנות מחבת, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר מטוגנות מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת עמוקה עד 350 מעלות F.
מסדרים את צלעות החזיר בצלחת רדודה גדולה. מתבלים כל צלע חזיר, משני הצדדים, עם מלח, פלפל שחור, אבקת שום, פלפל קאיין וזרעי סלרי.
יוצקים את חלב החמאה על הצלעות ולהפוך את המעיל.
מניחים קמח לתוך צלחת רדודה גדולה. טובלים כל צלע חזיר לתוך תערובת הקמח ואת המעיל היטב, רועד את עודף.
באמצעות מלקחיים, בעדינות להוריד את הצלעות למחבת עמוקה בקבוצות במידת הצורך. מטגנים במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת.
מעביר צלעות לפטה מצופה בנייר מגבת כדי לנקז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.