צלעות חזיר ממולאות בפטה ותרד
נסו צלעות חזיר ממולאות פטריות ותרד, צלעות חזיר ממולאות עגבניות ותרד, ו תרד וגבינת עיזים ממולאים צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 2 שיני שום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, עגבניות ותרד; מטגנים עד שהלחות מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינות וקליפה.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר כדי ליצור כיס. דברים על תערובת תרד 1/4 כוס לתוך כל כיס.
מפזרים נשאר 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל על בשר חזיר. מסדרים חזיר על המדף של מחבת מטלית או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
שלב הנותרים 2 שיני שום, מיץ, חרדל, אורגנו בקערה; מערבבים היטב.
מברשת חצי תערובת חרדל על חזיר. צלייה 6 דקות, להפוך חזיר.
מברשת הנותרים תערובת על חזיר; מטגן 2 דקות או עד הסוף.
מרכיבים מנות :
0 חתיכות טופי הית' בר פלפל שחור טחון טרי, מחולק 43 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כפות בלוק בסגנון שומן ללא גבינת שמנת 2 חתיכות טופי הית' בר חרדל דיז'ון 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1/4 כוס מתפורר מופחת שומן גבינת פטה 4 שיני שום, טחון ומחולק 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מיץ לימון טרי 1 חתיכות טופי הית' בר קליפת לימון מגוררת 0 חתיכות טופי הית' בר אורגנו מיובש 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. ללא עצמות מרכז לחתוך צלעות חזיר ירך, גזוז 1 חתיכות טופי הית' בר מלח, מחולק 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר, סחוט יבש 5 עגבניות מיובשות, ארוזות ללא שמן, חתוכות לקוביות יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.