צלעות חזיר מתובל עם זיגוג מתוק חמוץ (Agrodolce)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר מתובל עם זיגוג מתוק חמוץ (Agrodolce). והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 734 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פתיתי פלפל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלעות חזיר בזיגוג מתוק חמוץ (maiale ב Agrodolce), צלעות חזיר קלות עם זיגוג מתוק חמוץ, ו צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חזיר: במחבת גדולה, כבדה, לחמם את שמן הזית על חום גבוה. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם ומפזרים פתיתי פלפל אדום.
מוסיף את החזיר למחבת ומבשלים עד מבושל דרך. במשך כ 5 עד 6 דקות בכל צד, או
הסר את החזיר מהמחבת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולהניח בצד.
זיגוג: בסיר קטן, להביא את החומץ, דבש, שום, בצל ירוק, רוזמרין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הדבש מומס. מבשלים במשך 9 דקות, או עד מופחת מעט.
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את צלעות החזיר על מגש וטפטוף עם זיגוג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.