צלעות חזיר עם אסקרול ובצל בלסמי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות חזיר עם אסקרול ובצל בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, אסקרול, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: צלעות חזיר מוקפצות עם בצל בלסמי, צלעות חזיר עם גרגרי חומוס מוקפצים, אסקרול ותפוח, ו צלעות חזיר עם דלורית, אסקרול ואגוזים.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את החזיר עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד השחמה ובישל דרך, 5 עד 6 דקות לכל צד.
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות.
מוסיפים את החומץ ומבשלים עד הבצל רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את escarole ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. לבשל, לזרוק, עד נבול, 2 עד 3 דקות.
מגישים עם החזיר. טיפ: טעמי החורף האסרטיביים של תערובת escarole-and-onion הופכים אותו למנה צדדית נהדרת עבור יותר מרק צלעות חזיר. נסה את זה עם הודו קלוי, בשר בקר, או דגים בשרניים, כגון סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.