קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה וכרוב

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה וכרוב
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לך לחנות ותביא חומץ, צלעות חזיר, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר עם כרוב אדום, צלעות חזיר עם כרוב אדום, ו צלעות חזיר עם בייקון וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת צלעות חזיר עם 2 כפיות חומץ לבן ומפזרים 1/4 שמיר כפית, 1/4 כפית פיקלינג תבלין, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזירצלעות חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים צלעות חזיר במחבת סרוחה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מטגנים בתנור שחומם מראש עד מיצים לרוץ ברור צלעות הם השחמה, 4 עד 8 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לטפטף צלעות עם 1 יותר כפית חומץ ולהפוך צלעות באמצע הבישול. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מניחים מרק בשר בקר, תפוחי אדמה, ו 1/4 כוס חומץ לבן בסיר, להביא לרתיחה, לכסות, ומרתיחים 4 דקות. מערבבים 1/4 שמיר כפית, 1/4 כפית תבלין כבישה, וכרוב מגורר; מכסים ומרתיחים במשך 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מסננים נוזלים ומערבבים 2 כפות חומץ לתערובת כרוב. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם צלעות חזיר צלויות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו