קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף

צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, סוכר, חמוץ אפרסק חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק, ו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל.

הוראות

1
בסיר רחב 6 עד 8 ליטר להקציף יחד 8 כוסות מים, מלח, וסוכר עד מלח וסוכר מומסים.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף צלעות חזיר כדי מי מלח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
הכן גריל לחום ישיר צלייה על פחם בינוני חם (חום בינוני גבוה לגז; ראה הליך צלייה להלן).
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
הסר צלעות חזיר ממי מלח, מלח משליך, ואת חותכות טפיחה יבש עם כמה שכבות של מגבות נייר. צלעות עונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מתלה גריל שמן, אז צלעות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך מדי פעם ונע סביב אם ההתלקחויות להתרחש, עד השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
להעביר צלעות לאזור ללא גחלים מתחת (אם באמצעות גז, לכבות צורב ולהעביר צלעות לאזור מעל צורב כיבוי) ואז לכסות עם מכסה, וגריל, מפנה צחצוח עם נוזל, עד מדחום מוכנס אופקית למרכז קוצצים קרוב לעצם מבלי לגעת בו רושם 145°f עבור בשר ורוד מעט, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
העברת צלעות למגש ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
8
מגישים צלעות עם רוטב אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
הליך הצלייה
10
הוראות צלייה פחם• * פתחי אוורור בתחתית הגריל: אור starter ארובה גדולה מלאה בפחם (עדיף עץ).לבישול ישיר-חום• * כאשר גחלים מוארים, לזרוק אותם על פני מתלה תחתון, משאיר מקום ללא גחלים בצד אחד של הגריל שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל שבו אוכל ניתן להעביר במקרה של כל התלקחות קופצים.* כאשר פחם הופך לבן אפרפר (להתחיל לבדוק גחלים לאחר 15 דקות), הגריל יהיה החם ביותר שלה ואז יתחיל להתקרר. זה יהיה בטמפרטורה בינונית-חמה נכונה כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל (ישירות מעל הגחלים) במשך 3 עד 4 שניות.הוראות צליה גז• * מחממים את כל המבערים על גבוה מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום על פי המתכון.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.