תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש משמש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך קינמון טחון, פלפל, שום בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות כבש משמש, צלעות כבש משמש, ו צלעות כבש עם רוטב משמש ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים מלח, קינמון ופלפל, ומפזרים על שני הצדדים של כבש.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פלפל
כבש
מלח
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים כבש למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מחבת מחום; להוסיף תערובת משמש, הפיכת כבש למעיל.
מרכיבים שתצטרך
משמש
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים 2 צלעות על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב; כפית הנותרים תערובת משמש באופן שווה על צלעות.