קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות38
מגזין

צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון

צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון
צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 634 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עלי צנון, צלעות עגל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון, קציצות עגל ברוטב צלי לימון, ו צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה.

הוראות

1
להקציף 3 כפות שמן זית הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
3
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה) או חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מברשת צלעות עגל עם הנותרים 1 כף שמן זית; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
צלעות עגלצלעות עגל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מניחים צלעות עגל על גריל או במחבת ומבשלים עד doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
העברה לצלחת.
7
צחצח מעט את הקרדיקיו עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מניחים עלים על הגריל או בקבוצות במחבת ומבשלים רק עד מעט נבול אבל לא חום, לחיצה קלה כדי לשטח, על 45 שניות עד 1 דקה בצד.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
9
מחלקים רדיקיו וצלעות עגל בין צלחות. רוטב כפית מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה