צלעות עגל עם חמאת רוזמרין
צלעות עגל עם חמאת רוזמרין נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 801 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, רוזמרין, צלעות עגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות עגל עם חמאת רוזמרין, צלעות עגל עם חמאת רוקפור, ו קציצות עגל רוזמרין.
הוראות
לטאטא חמאה, 1 כפית רוזמרין, 1/4 כפית קורנית, וקורט של מלח בקערה קטנה כדי להתמזג. גלישת חמאת רוזמרין בניילון נצמד, יצירת 1 1/2 אינץ ' -קוטר יומן. צמרמורת לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור בקירור.)
מסדרים צלעות בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה.
מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כפיות רוזמרין ו 3/4 כפית קורנית.
מפזרים מלח ופלפל. לשפשף שמן ותבלינים לתוך צלעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיף sprig רוזמרין ושום. Sauté עד השום הוא ריחני אבל לא חום, על 2 דקות. זרוק רוזמרין sprig ושום. תגביר את החום לגבוה.
הוסף צלעות; לבשל עד צלעות הם השחמה מדחום בשר מוכנס אופקית למרכז קורא 54°, על 2 דקות לכל צד.
יוצקים טיפות ממחבת. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים יין למחבת ומבשלים עד מצטמצם כ 2 כפיות, גירוד חתיכות השחמה, על 30 שניות.
להוסיף מרק עוף; לבשל עד מופחת על 2 כפות, על 30 שניות.
חותכים חמאת רוזמרין ל 4 פרוסות.
מניחים 1 פרוסה על כל קוצץ ומגישים.