קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

צלעות צלויות עם רוטב בוטנים-צ'יפוטלה וסלסת תירס Tomatillo

צלעות צלויות עם רוטב בוטנים-צ'יפוטלה וסלסת תירס Tomatillo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות צלויות עם רוטב בוטנים צ'יפוטלה וtomatillo תירס Salsan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 963 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, קאיין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות צלויות בצ'יפוטלה קלות, סלסה Tomatillo צ'יפוטלה, ו Chipotle-סלסה Tomatillo.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, מים, זנגביל ושום בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. כבה חום ותן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים צלעות בצלייה גדולה. מכסים עם המרינדה ולתת לרבד במקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
בסיר גדול, מעל חום בינוני גבוה, מחממים את החמאה ומזיעים את הבצל והשום עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מוסיפים את 8 המרכיבים הבאים וממשיכים לבשל במשך 20 דקות. מחית את התערובת במעבד מזון, לשפוך לתוך קערה לטאטא בחמאת בוטנים, רוטב סויה, חומץ וצ ' יפוטלה. מחממים גריל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר צלעות מן המרינדה. גריל את הצלעות מפנה צחצוח עם הרוטב עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין1גבינת פרמזן מגוררתפיריד שימורי צ'יפוטלהפיריד שימורי צ'יפוטלה2קרום: פירורי קרקר גרהם(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טרייםגרעיני תירס טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום קצוץ גסשום קצוץ גס4קרום: פירורי קרקר גרהםג'ינג'ר קצוץג'ינג'ר קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1קטןחלפיניו, טחון דקחלפיניו, טחון דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים6עגבניות שזיף, קצוץ גסעגבניות שזיף, קצוץ גס2צלעות חזירצלעות חזיר1גבינת פרמזן מגוררתבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק1גבינת פרמזן מגוררתחומץ יין אורזחומץ יין אורז4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאת בוטנים חלקהחמאת בוטנים חלקה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ81 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרtomatillos, קליפה וקצוץ גסtomatillos, קליפה וקצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.