קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère

צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère
אם יש לכם פלפל, שאלוט, gruyère, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צרפתית כהרף עין: רימולדה תפוחים Celeriac עם סרטן, צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, ו צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר גוגרס עם Jambon de Bayonne, Arugula, ו Dijon-Chive Butter (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית עד מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את שאלוט, ומבשלים על חום בינוני עד בינוני עד בינוני עד בינוני עד קרמל, על 10 דקות. לשמור על כוס מים בצד, ולהוסיף להתיז כל כמה דקות כדי לשמור על שאלוט מלהישרף לפני שהם מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, שורש סלרי, טימין, מלח, פלפל, מרק ירקות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות, ולהפחית את החום בינוני נמוך, מבעבע במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את התוכן של הסיר לבלנדר, בזהירות פירה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים חם מאוד, עם ערימה גדולה של Gruyère מגורד גס לערום על גבי ולהמיס לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי