צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר גוז'ר עם ג'מבון דה באיון, ארוגולה וחמאת דיז'ון-עירית
צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר Gougères עם Jambon de Bayonne, Arugula, ו Dijon-Chive חמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 278 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרוייר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère, ו צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר gougères הם בעיקר מגניב, אבל עדיין רק קצת חם, לחתוך אותם בחצי אופקית, חושף את כיס האוויר בפנים.
מורחים כל חצי בקלילות עם חמאת דיז 'ון-צ' ייב.
מניחים פרוסה מקופלת אחת של בשר חזיר על החלק התחתון של כל gougère, העליון עם קומץ קטן של עלי ארוגולה תינוק חצאים chive.
מניחים את מכסה gougère על גבי, וזהו, כריך החזיר והגבינה המושלם שלך.
כדי להכין פטה צ ' או, או מאפה סו, מניחים את מקל החמאה ואת כוס המים בסיר רוטב בינוני ומניחים עליו את המכסה. מביאים לרתיחה. קח את הסיר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את המלח, סוכר, וקמח בבת אחת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד הקמח נספג לתוך תערובת חמאה-מים. מנמיכים את החום עד בינוני-נמוך, ומחזירים את המחבת לחום, ומערבבים את הבצק ברציפות במשך כ-30-60 שניות, עד שהבצק מתרחק מצדי הסיר.
לגרוף את הבצק מתוך הסיר לתוך קערה גדולה ערבוב.
בואו לעמוד וקריר במשך כ 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, ומשתמשים במערבל יד כדי לשלב את הביצים בבצק. בסוף מאוד, להוסיף 3 אונקיות של Gruyère ו 1 פעם אחת של פרמזן.
השתמשו בסקופ גלידה כדי להעמיס את הגוג ' רים על אפייה או גיליון עוגיות מצופה קלף. אתה צריך בסופו של דבר עם 8-10 gougères, בהתאם לסקופ שלך. ואז למעלה עם שאר Gruyère ופרמזן, ומפזרים רק מגע של פלפל שחור סדוק גס.
אופים את gougères ב 204° במשך 10 דקות. לאחר מכן להוריד את החום ל350 ולאפות עוד 35-40 דקות, עד שהם זהובים, נפחו, וקשה למגע. אתה לא רוצה להוציא אותם מוקדם מדי-אם אתה צריך להחזיר אותם לתנור, רוב הסיכויים הם, הם יתנפחו קצת.
מניחים את gougères על מדף קירור.
מערבבים הכל יחד עד בשילוב.