צ'אודר פירות ים ניו אינגלנד של באב
מרק פירות הים של באב מניו אינגלנד עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בייקון, צדפות בשר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: ניו אינגלנד מאכלי ים מרק, ניו אינגלנד מאכלי ים מרק, ו בריא ניו אינגלנד מאכלי ים מרק.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בייקון בחמאה מומסת עד פריך, כ -10 דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר, שומר טפטופים בסיר.
מוסיפים בצל וסלרי לטפטופים השמורים; מבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף, 5 עד 7 דקות.
מערבבים שום, טימין, פלפל, תיבול פירות ים, ופפריקה לתערובת הבצל.
מפזרים קמח על התערובת ומערבבים; מבשלים 2 דקות. מקפלים תפוחי אדמה לתערובת.
יוצקים מאכלי ים על התערובת.
הוסף עלי דפנה. להביא את המניה לרתיחה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם מכרז ואת הנוזל מתעבה לטעמך, 20 עד 30 דקות.
מערבבים חלב התאדה לתוך המניה מבעבעת; להוסיף בקלה, צדפות, בשר צדפות, שרימפס. המשך לבשל את התערובת בבית מבשלים עד מאכלי הים מבושל דרך, על 5 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה כדי לשרת.