צ'אודר תירס גביני דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו גרעיני תירס) גרעיני תירס, פלפל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: צ'אודר תירס גביני, צ'אודר תירס גביני, ו ברוקולי זול ומרק תירס.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים עם כף מחוררת לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ופלפל פעמון לסיר ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, 10 עד 12 דקות.
מקשטים עם עירית טרייה, בצל ירוק או פפריקה (אם תרצה בכך).
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייה
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
נוזל-אונקיות מים טריים
1
* למרות שניתן להשתמש בכל סוג של צ 'דר חד, הצ' דר בצבע כתום ייתן לך את הצבע הטוב ביותר למרק זה.* מרק יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מגניב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. לחמם לאט על אש נמוכה, ערבוב, אבל להיזהר לא לתת לו לרתוח.