צ'ילי פרוס שפשף סטייק אגף על אורז חריף עם שרימפס וערימות גוואקמולי
צ'ילי פרוס שפשף סטייק אגף על אורז חריף עם ערימות שרימפס ממרח אבוקדו יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1016 קלוריות, 87 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, לימון, תיבול גריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו צ'ילי שפשף סטייק אגף, צ'ילי בגריל-סטייק אגף משופשף, ו צ'ילי-שפשף סטייק צלעות עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה לגבוה. משפשפים את הבשר בתערובת של תיבול גריל, אבקת צ ' ילי וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
תן בשר לעמוד 10 דקות. משמנים את משטח הגריל ואז מוסיפים בשר ומבשלים 7 עד 8 דקות בצד הראשון, 5 עד 6 דקות בצד ההפוך לאלילות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
לאורז מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים חמאה, וכאשר נמס להוסיף אורז טוסט במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
למריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®
6
מוסיפים את הבצל, הפלפל, הג ' לפנו והשום ומבשלים כמה דקות כדי להתחיל לרכך את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
הוסף מלאי והעלה חום כדי להעלות לבועה. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והרוטב החם. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 18 דקות, עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים שרימפס לסיר ב -5 הדקות האחרונות של הבישול. השרימפס יתאדה על גבי האורז. מבשלים את השרימפס עד ורוד ויציב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
שלבו את פירות הים והכוסברה לאורז ותבלו במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קישואים, לא קלופים וקצוצים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מתבלים עגבניות פרוסות במלח ומלבישים את האבוקדו במיץ לימון. הכינו 4 ערימות לסירוגין את העגבניות עם אבוקדו ובצל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
פורסים את הסטייקים ומגישים על מצע אורז שרימפס, הגוואקמולי נערם לצד.
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, and 20% Parellada aged for 18 months on the lees make this cava an incredible value. Delicate bubbles with a silky texture and a chalky minerality make this cava drink like NV Champagne.