קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צ'יפוטלה שרימפס טאקו עם אבוקדו סלסה ורדה

צ'יפוטלה שרימפס טאקו עם אבוקדו סלסה ורדה
מתכון צ'יפוטלה שרימפס טאקו עם אבוקדו סלסה ורדה מוכן בערך 40 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.35 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -61 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם לימונים, עגבניות, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו טאקו שרימפס צ'יפוטלה עם סלסת אבוקדו, כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם סלסן אפרסק ג' לפנו ומאיו אבוקדו, ו אנצ'ילדות עוף סלסה ורדה מוארות עם סלסת אבוקדו אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את הבצל, הג ' לפנו והשום למעבד מזון וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את העגבניות, האבוקדו והמלח והדופק עד שהם קצוצים אך עדיין שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים כיריים או גריל חיצוני לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מערבבים את שמן הזית, צ 'יפוטלה או אבקת צ' ילי, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעיל. צולים את השרימפס עד לשקיפות, בערך 1 1/2 עד 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
גריל טורטיות, עד מעט חרוך וגמיש, בערך 20 שניות לכל צד. (לחלופין, עוטפים במגבת נייר לחה ומחממים במיקרוגל.) כף רוטב על הטורטייה, ואז מעליו כ -2 או 3 שרימפס וענף כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים 2 טאקו לאדם, עם טריז ליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.
Brilliant straw color with reflections of gold. Crisp and clean with delicate nose of orange flower and wild rose with apricot, white peach and orange peel. Crisp, dry and well structured with golden apple and citrus.Wonderfully versatile. Excellent as an apertif and the perfect complement to light appetizers, salads, grilled chicken and fresh seafood. Enjoy well chilled.