קארי עוף הודי מערב
עוף הודי מערב קארי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל הודי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי דפנה, ג'ינג'ר, פלפלים כבושים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קארי ירקות הודי מערב, בוקה Dushi (קבב עוף הודי מערב הולנדי), ו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב שליש הבצל עם 1/4 כוס שמן, שום, פלפלים כבושים, 2 כפות של אבקת קארי, זנגביל, טימין ועירית.
להוסיף 2 כפות של המים, 1 כפית מלח 1 כף פלפל.
מוסיפים את העוף ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה, הופכים את החלקים מדי פעם. חזור לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
בתבשיל, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים חצי מהעוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי, על 5 דקות; להעביר מגש. חזור עם העוף הנותר והוסף אותו למגש.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן ואת הבצלים הנותרים התבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלות, 7 עד 8 דקות.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של אבקת קארי על הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. להחזיר את העוף לתבשיל ומערבבים לשלב.
מוסיפים את 3 כוסות המים הנותרים ואת עלי המפרץ ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות משחימים מלמטה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, כ 40 דקות.