הסנאפר האדום האידיוט של קווין האחות וסלסת האי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו פלפלים, פלפלים, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה אדיר. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Snapper אדום האי, ו עוף באי אידיוט.
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שים את כל התבלינים, שום, בצל ירוק, פלפלים, מיץ לימון, מלח, לפי הטעם, וקורטוב של רוטב סויה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שלב מרכיבים עם שמן כדי להפוך את הדבק. להבקיע את הדג, ולאחר מכן לשפשף את המרינדה לתוך הדג.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ממתק תמנון בריט
דַק-
4
מניחים בשקית פלסטיק resealable ומקררים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
הסר את סנאפר מן התיק ומניח על גריל משומן, בישול כל צד במשך 7 דקות ללא מרפרף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בעוד הדגים מתבשלים, מברישים את הקישואים בשמן, ומתבלים במלח ופלפל. שים פרוסות קישואים ופלפלים שלמים על הגריל, בישול עד הקישואים הוא רך ופלפל אדום מושחר. מניחים קישואים בצד ולתת קיטור פלפל אדום בקערה מכוסה במשך כמה דקות לפני הסרת העורות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מגישים ירקות עם כל הדגים, מעוטר סלסה האי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריט
Dientes De Ajo
8
מערבבים את הפרי הקצוץ ואת הבצל בקערה. מערבבים את חומץ היין האדום וכוסברה. ואז מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. הסלסה תוגש בצד כדי לקרר את התבלין של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.