קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

קומפוט פירות חם

קומפוט פירות חם
קומפוט פירות חם נטול גלוטן, וללא חלב רוטב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 180 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, סוכר חום, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט של פירות, קומפוט פירות, ו קומפוט פירות אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מורחים מילוי פאי על תערובת פירות; מפזרים סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים חם.