קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

קומקום קציר ללא גלוטן

קומקום קציר ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת רוטב, תפוחי אדמה, מלאי ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קציר ללא גלוטן דלעת תבלינים ברים, רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), ו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה. לקלף ולקצוץ את הבצל ומטגנים בשמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע.משאיר כמה שיותר שמן במחבת, להסיר את הבצל ולשים אותם לתוך צלחת תבשיל בתנור הוכחה גדולה.קוביות הבשר לתוך 2cm (1/2 עד 1 אינץ') קוביות ומטגנים אותו בשמן השמאלי עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים כוס מלאה של המניה למחבת ומערבבים אותה כדי לאסוף את כל מיצי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את התוכן של המחבת, ואת כל המניה הנותרים לתוך צלחת התבשיל עם הבצל.מבשלים בתנור שחומם מראש (או משתמשים בבישול איטי על הגדרה בינונית) במשך 1 שעה.לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה ו לפת / שוודי ומערבבים אותם לתוך התבשיל.תשאיר את זה להמשיך לבשל עוד 30 דקות.לקלף ולפרוס את הגזר ולהוסיף אלה לנזיד יחד עם שעועית מנוקזת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לפתלפת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים את אבקת הרוטב עם קצת מים קרים ומערבבים את זה אחרון.החזירו את התבשיל לתנור לעוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים חם עם לחם ללא גלוטן או פארל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה