קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed

קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed
קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 198 גרם של שומן, וסך הכל 2051 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן חמניות, שומן אווז, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז קונפי עם כרישה תפוחי אדמה, פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום, ו עוגות קונפי תפוחי אדמה וחזיר עם כרוב נאפה נבול וcress.

הוראות

1
מערבבים את הגרגרים, מפרץ, טימין מגורר, שום ומלח, ולאחר מכן לפזר שליש מתערובת המלח על בסיס צלחת קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את רגלי הברווז, את צד העור למעלה, בשכבה אחת, ומפזרים על תערובת המלח הנותרת (שלב 1, מעל). כיסוי עם סרט נצמד וצינה לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
מברשת את כל תערובת מלח התגלגל מן הברווז (שלב 2). להטות את הברווז או שומן אווז לתוך מחבת גדולה אטום להמיס לחלוטין על חום נמוך עד ברור רק מתחיל בועה. כבה את החום להחליק את רגלי הברווז (צעד
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
שומן אווזשומן אווז
ברווז שלםברווז שלם
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
הם צריכים להיות שקועים לחלוטין, כך למעלה עם שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
6
לשים בתנור ומבשלים 2 שעות או עד שיפוד מוכנס בשר הברווז נכנס ממש בקלות (שלב 4). תשאיר את רגלי הברווז להתקרר בשומן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להרים אותם בחזרה לתוך צלחת ניקה הם היו מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
יוצקים את השומן בחזרה על רגלי הברווז (שלב 5), מנסים למנוע את מיצי הברווז בתחתית המחבת. כיסוי עם סרט נצמד וצינה במשך 12 שעות או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
כדי להפוך את עוגות תפוחי האדמה, להרתיח את תפוחי האדמה שלמים עד רק רך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף באח גס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
מערבבים את תפוחי האדמה עם 1 כף של שומן ברווז, פטרוזיליה ושום, ולאחר מכן עונה. מחלקים את התמהיל ל 4 ולשטח לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
11
משוך את רגלי הברווז מתוך השומן (צעד
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
12
ולמקם, עור בצד למעלה, בצלחת רדוד אטום. צלי במשך 20 דקות או עד פריך בכל רחבי. בעוד הברווז מבשל, לחמם קצת יותר של שומן ברווז במחבת ומבשלים את עוגות תפוחי אדמה עבור 5 דקות בכל צד עד הזהב. לשבת על הברווז על גבי עוגות תפוחי אדמה ומגישים עם כמה עלי סלט סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות