קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coq au Vin. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 155 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 1939 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו יין לא אלכוהולי, מלח, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, 1 כפית מלח ופלפל. עוף מעיל עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
מבשלים בייקון במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר; להפריש. מבשלים עוף בשומן בייקון על חום בינוני על 15 דקות או עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
להעביר עוף לצד אחד של מחבת; להוסיף בצל ופטריות לצד השני. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
קותלי חזיר מתפוררים. מערבבים בייקון ומרכיבים הנותרים לתוך ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בייקוןבייקון
7
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 35 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיץמיץ
8
הסר זר garni; לרפרף את עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni