קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קטיפת השוקולד של גורדון

קטיפת השוקולד של גורדון
קטיפת השוקולד של גורדון היא ללא גלוטן מנה צדדית. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד, פתיתי שקדים, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, סלט קינואה של גורדון רמזי, ו Fritters ארטישוק Restaraunt של גורדון.

הוראות

1
עבור מוס שוקולד מריר, לשבור את השוקולד לתוך קערה גדולה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות וחום עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
בינתיים, לשים את החלמונים ביצה, סוכר 3 כפות מים קרים בקערה גדולה (המים מחליקים את התערובת ועוצר אותו מללכת עבה מדי). באמצעות מקציף חשמלי יד ביד, להכות על קצף עבה, צהוב חיוור שמחזיק שביל כאשר המקצף מורמים, על 2-3 דקות. זה נקרא סאביון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
עכשיו מקציפים את השמנת והחלב יחד בקערה אחרת, באמצעות מקציף בלון גדול במידת האפשר (אז אתה פחות סביר overwhip). לנצח עד התערובת מתחילה להיות קצף ומחזיק צורה רכה dont יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כאשר השוקולד המומס הוא באותה טמפרטורה כמו הסביאון והקרם המוקצף, יוצקים את הסביאון בעדינות לתוך השוקולד המקורר, תוך שימוש במרית פלסטיק, מקפלים את השניים יחד עד מעורבבים לחלוטין. הניחו את הקצפת בעדינות לתוך תערובת השוקולד סבאיון, ובעזרת כף מתכת גדולה, מקפלים בעדינות יחד באמצעות פעולה דמוית שמונה. אל תדאג אם יש לך כמה כתמים לבנים, זה טוב יותר מאשר overmixing. תירגע בזמן שאתה עושה את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לשבור את הוופלים בקערה, באמצעות החלק העליון של מערוך, למחוץ בערך (לא בסדר מדי).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
ממיסים את השוקולד הלבן כמו קודם, ואז מערבבים לתוך הוופלים הכתושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
8
מקלפים את המנגו באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
חותכים 18 פרוסות דקות.
10
מחלקים חצי מתערובת בסיס השוקולד הלבן בין שש כוסות קטנות. מקל שלוש פרוסות מנגו בצד של כל כוס. ואז צינור מוס באמצעות שקית צנרת מצויד זרבובית פשוטה רחבה, על 2 ס " מ (או להשתמש בכפית) כדי למלא שליש מהזכוכית. כפית בשכבה נוספת של תערובת בסיס שוקולד לבן ולחזור עם האחרון של מוס. לפזר כמה שקדים flaked על גבי. צ ' יל במשך שעה או שעתיים, עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם