קטיפת השוקולד של גורדון
קטיפת השוקולד של גורדון היא ללא גלוטן מנה צדדית. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד, פתיתי שקדים, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, סלט קינואה של גורדון רמזי, ו Fritters ארטישוק Restaraunt של גורדון.
הוראות
עבור מוס שוקולד מריר, לשבור את השוקולד לתוך קערה גדולה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות וחום עד פשוט נמס.
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, לשים את החלמונים ביצה, סוכר 3 כפות מים קרים בקערה גדולה (המים מחליקים את התערובת ועוצר אותו מללכת עבה מדי). באמצעות מקציף חשמלי יד ביד, להכות על קצף עבה, צהוב חיוור שמחזיק שביל כאשר המקצף מורמים, על 2-3 דקות. זה נקרא סאביון.
עכשיו מקציפים את השמנת והחלב יחד בקערה אחרת, באמצעות מקציף בלון גדול במידת האפשר (אז אתה פחות סביר overwhip). לנצח עד התערובת מתחילה להיות קצף ומחזיק צורה רכה dont יתר על המידה.
כאשר השוקולד המומס הוא באותה טמפרטורה כמו הסביאון והקרם המוקצף, יוצקים את הסביאון בעדינות לתוך השוקולד המקורר, תוך שימוש במרית פלסטיק, מקפלים את השניים יחד עד מעורבבים לחלוטין. הניחו את הקצפת בעדינות לתוך תערובת השוקולד סבאיון, ובעזרת כף מתכת גדולה, מקפלים בעדינות יחד באמצעות פעולה דמוית שמונה. אל תדאג אם יש לך כמה כתמים לבנים, זה טוב יותר מאשר overmixing. תירגע בזמן שאתה עושה את הבסיס.
לשבור את הוופלים בקערה, באמצעות החלק העליון של מערוך, למחוץ בערך (לא בסדר מדי).
ממיסים את השוקולד הלבן כמו קודם, ואז מערבבים לתוך הוופלים הכתושים.
מקלפים את המנגו באמצעות סכין חדה.
מחלקים חצי מתערובת בסיס השוקולד הלבן בין שש כוסות קטנות. מקל שלוש פרוסות מנגו בצד של כל כוס. ואז צינור מוס באמצעות שקית צנרת מצויד זרבובית פשוטה רחבה, על 2 ס " מ (או להשתמש בכפית) כדי למלא שליש מהזכוכית. כפית בשכבה נוספת של תערובת בסיס שוקולד לבן ולחזור עם האחרון של מוס. לפזר כמה שקדים flaked על גבי. צ ' יל במשך שעה או שעתיים, עד סט.