קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 62% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1312 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: ירך חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קומברלנד, חלצי טלה, רוטב חרדל ופלפל דיז'ון, וגראטן קומארה, ו ירך חזיר קרום שומר ותפוח.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הזרעים במטחנת קפה וטוחנים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים את התערובת על צלחת. מתבלים את החלציים במלח ופלפל לפי הטעם ומחפרים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש גבוהה עד כמעט לעישון. צורבים את הטלה מכל הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את הטלה לתנור וצולים במשך 8 עד 10 דקות לאלילות בינונית-נדירה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר ותן לנוח.
7
הניחו את המחבת על גבי הכיריים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
הסר את כל השומן מלבד 2 כפות.
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הציר ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מקציפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
מגישים עם כרוב נאפה מטוגן עם חומץ יין אדום ונענע ופירה זהב יוקון עם חמאת שום ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חמאת שום
כרוב נאפה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
15
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מניחים כרוב בתבנית צלייה, מערבבים פנימה את החומץ, הדבש וציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד שנבול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים ומוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מסננים היטב ומכניסים חזרה לתבנית על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
20
מוסיפים את השמנת וחמאת השום הירוק ומועכים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חמאת שום
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
21
מניחים את החמאה, השום ועשבי התיבול במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.