קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל

קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל
קימל ושומר קרום כבש עם רוטב חרדל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 62% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1312 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: ירך חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קומברלנד, חלצי טלה, רוטב חרדל ופלפל דיז'ון, וגראטן קומארה, ו ירך חזיר קרום שומר ותפוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הזרעים במטחנת קפה וטוחנים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים את התערובת על צלחת. מתבלים את החלציים במלח ופלפל לפי הטעם ומחפרים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש גבוהה עד כמעט לעישון. צורבים את הטלה מכל הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את הטלה לתנור וצולים במשך 8 עד 10 דקות לאלילות בינונית-נדירה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר ותן לנוח.
7
הניחו את המחבת על גבי הכיריים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
הסר את כל השומן מלבד 2 כפות.
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הציר ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מקציפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
מגישים עם כרוב נאפה מטוגן עם חומץ יין אדום ונענע ופירה זהב יוקון עם חמאת שום ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חמאת שוםחמאת שום
כרוב נאפהכרוב נאפה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
15
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מניחים כרוב בתבנית צלייה, מערבבים פנימה את החומץ, הדבש וציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד שנבול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים ומוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מסננים היטב ומכניסים חזרה לתבנית על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מוסיפים את השמנת וחמאת השום הירוק ומועכים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמאת שוםחמאת שום
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
21
מניחים את החמאה, השום ועשבי התיבול במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי קימלזרעי קימל4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מנטה טרי פרוס דקמנטה טרי פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מנטה טרייה, פרוסה דקמנטה טרייה, פרוסה דק6ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירך כבשירך כבש907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב נאפה, פרוס דקכרוב נאפה, פרוס דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל מלאחרדל מלא1קילוגרםYukon זהב תפוחי אדמה, קלופים לרבעיםYukon זהב תפוחי אדמה, קלופים לרבעים