קינואה ממולאים פלפלים
קינואה ממולאים פלפלים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. . אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-383 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, חצילים, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. מתכונים דומים: קינואה ממולאים פלפלים, קינואה-פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים עם קינואה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו צלחת אפייה עמוקה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים קינואה ומים יחד בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שקינואה מכרז ומים נספגים, כ -15 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד ריחני ומעט שקוף, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים קישואים, חצילים ועגבניות; מבשלים עד רך מעט, 3 עד 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות לתערובת ירקות; מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות נוספות.
מערבבים קינואה לתערובת ירקות. מתבלים במלח ופלפל. ממלאים פלפלים עם תערובת קינואה-ירקות.
מניחים פלפלים בתבנית אפייה מוכנה. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד פלפלים רכים מעט, כ 18 דקות.
הסר כיסוי רדיד אלומיניום; מפזרים פלפלים עם גבינת מוצרלה.
אופים עד גבינה מבעבעת מומסת, על 5 דקות יותר.