קינוח קפוא מערבולת פטל
, המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 181 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, קרם אבנית, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פטל מערבולת פרוזן יוגורט, פאי יוגורט קפוא מערבולת פטל, ו ריבועי עוגת גבינה מערבולת פטל קפואה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על 11 אינץ'. 7 אינץ'. צלחת מצופה תרסיס בישול. מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות.
בינתיים, למילוי, בסיר כבד קטן, שלבו את החלמונים, 1/4 כוס מים, 1/2 כוס סוכר ומלח. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל -160 מנותקת או עבה מספיק כדי לצפות את גב כף המתכת. מצננים במהירות על ידי הנחת התבנית בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות. הניחו בצד.
בסיר כבד קטן על אש נמוכה, שלבו את החלבונים, קרם האבנית ושאר המים והסוכר. בעזרת מערבל נייד מקציפים במהירות נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל -160 זוגות.
מעבירים לקערה קטנה; מקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות רכות.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה תערובת חלמון ביצה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת, ואז תערובת חלבון ביצה.
מסננים פטל, שומרים 3 כפות מיץ. בקערה קטנה, למחוץ חצי של פירות יער עם 1 כף מיץ. הניחו את פירות היער והמיץ שנותרו בצד.
מורחים שליש מתערובת גבינת השמנת על קרום; כף חצי מתערובת פירות יער כתושה מעל. חזור על שכבות.
חותכים בעזרת סכין כדי לסובב פטל.
למעלה עם תערובת גבינת שמנת שנותרה.
מפזרים פירות יער שמורים ומזלפים את יתרת המיץ. מכסים ומקפיאים למשך 5 שעות או עד שהם יציבים.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני החיתוך.