לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו פשטידות הודו ופנקטה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 580 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מאוכלרשת יש 475 אוהדים. לכו לחנות ואספו קמח תירס, סודה לשתייה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 80%. מתכונים דומים: פשטידות הודו ופנקטה, פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה וסיר מנגולד שוויצרי, ו פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה וסיר מנגולד שוויצרי-מבשלים כמו אלוף מבשלים כמו אלוף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
למילוי: בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהם חומים ופריכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
יוצקים את הפנצ ' טה וכל מיצי הבישול על פטה מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פטה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מוסיפים לסיר את החמאה, השאלוט, הגזר והטימין. מתבלים ב 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד שהגזר רך, 6 עד 8 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. הגבירו את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את מרק העוף ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הפנצ ' טה המבושלת, השמנת הכבדה, ההודו, האפונה, התירס ואת יתרת המלח והפלפל. מבשלים למשך 3 דקות עד לחימום. בעזרת מצקת ממלאים את הרמקינים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
9
לקרום: במעבד מזון דופקים יחד את הקמח, קמח התירס, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוסיפים את החמאה והגבינה ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. כשהמכונה פועלת מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה והשמן. מעבדים עד שהתערובת מתחילה ליצור כדור, מוסיפים חלב חמאה נוסף, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך. על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 10 אינץ 'בעובי של כ-1/4 אינץ'. בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 3 אינץ ' חותכים את הבצק ל -6 עיגולים ומניחים על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
11
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 20 עד 25 דקות. מצננים 5 דקות לפני ההגשה.