קינוח תות קפוא - פיסטוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינוח תות-פיסטוק קפוא. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, מיכל גלידת ונילן, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קינוח פיסטוק קפוא ברוטב פטל, קינוח קרם פיסטוק קפוא עם רוטב פטל רובי, ו קינוח תות קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, הרחבת רדיד על כל הצדדים של פאן. בקערה בינונית, לשלב את כל מרכיבי הקרום; לערבב היטב. לחץ באופן שווה בתחתית מחבת מרופדת בנייר כסף. להקפיא 30 דקות.
מניחים גלידת תות במקרר כדי לרכך.
כפית ריכך גלידת תות על גבי קרום; חלקה עם גב של כף. להקפיא 30 דקות.
מניחים גלידת וניל במקרר כדי לרכך.
מקום גלידה וניל מרוכך בקערה גדולה; מערבבים עם כפית עד חלקה. בקערה קטנה, לשלב תערובת פודינג וחצי וחצי; מערבבים עד מעורבב.
להוסיף גלידה; לערבב עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. כפית על גלידת תות. להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
בינתיים, בסיר גדול, לשלב אבקת סוכר, שוקולד צ ' יפס, חמאה וחלב התאדה; מערבבים לערבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מרתיחים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים וניל. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
כדי לשרת, בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מגישים כל עם רוטב פאדג', ציפוי מוקצף ותותים.