קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

רוק שרימפס לתקוע עם ג'ינג'ר, רוטב סויה Hijiki

רוק שרימפס לתקוע עם ג'ינג'ר, רוטב סויה Hijiki
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לתקוע שרימפס רוק עם ג'ינג'ר, רוטב סויה Hijiki. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מלח, חומץ אורז, ממרח צ'ילה sambal oelek, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שרימפס עם רוטב שמנת חריף, חזה עוף ברוטב שרימפס, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני של מים רותחים, מלוחים, לבשל את השרימפס עד מקופל ומבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולתת מגניב, ואז לכסות ולקרר.
3
בסיר קטן, לשלב את רוטב הסויה, חומץ, מיץ לימון, זנגביל, שום, שאלוט, שמן שומשום, סוכר וsambal oelek ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. להעביר את הרוטב דרך מסננת בסדר לקערה קטנה, לחיצה על המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
4
שים את ההיג ' יקי בקערה ותכסה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד עד rehydrated, כ -10 דקות.
6
לנקז היטב.
7
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום גבוה בינוני עד הזרעים הלבנים הם זהובים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
9
תייבש את השרימפס עם מגבות נייר. לזרוק את השרימפס עם 2 כפות של רוטב ג ' ינג ' ר-סויה ולתת לו לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה גדולה, לזרוק את tatsoi עם hijiki, זרעי שומשום, מלפפון, shiso, edamame ועירית.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את השרימפס ורוטב וזורקים היטב. מתבלים את הדקירה במלח וזורקים שוב. כף לתקוע על צלחות, העליון עם אגוזי מקדמיה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים tatsoi או mâcheעלים tatsoi או mâche11 קילו קישואים,זרעי שומשום שחורים ולבנים מעורביםזרעי שומשום שחורים ולבנים מעורבים1(יכול להיות או להרחיק)sambal oelek צ'ילה להדביק או Srirachasambal oelek צ'ילה להדביק או Sriracha1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טחוןעירית טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלפפון קלוף טחוןמלפפון קלוף טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקedamame הפגז קפוא, הפשירedamame הפגז קפוא, הפשיר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר טרי מגורד דקג'ינג'ר טרי מגורד דק1שן שום, טחוןשן שום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי8אגוזים קלויים מלוחים, קצוץאגוזים קלויים מלוחים, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ אורזחומץ אורז454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס רוקשרימפס רוק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח2(חוֹרֶף)אצות היג'יקי מיובשותאצות היג'יקי מיובשות11 קילו קישואים,שמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי1קטןשאלוט, טחוןשאלוט, טחון5עלי shiso (פרילה), קצוץעלי shiso (פרילה), קצוץ3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו