קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות

קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 209 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, מלח ים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיץ עגבניות ובזיליקום Spaghettini, ו סלט עגבניות-בזיליקום עמוק בקיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה. (אתה יכול להכין את החמאה 2 עד 3 ימים מראש ולאחסן אותו, מכוסה, במקרר.) להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
כדי לעשן עגבניות, תחילה לחתוך את הליבות כך העשן יכול להגיע פנימה ואז למקם את העגבניות במחבת אלומיניום חד פעמי שיתאים על הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטפטף את העגבניות עם קצת שמן זית ומתבלים במלח ופלפל או פשוט ללכת רגיל. הכן אש עקיפה בגריל שלך, עם אש בינונית-חמה בצד אחד ולא אש בצד השני. אם יש לך גריל פחם, להשרות שבבי עץ 1/2 כוס (mesquite נותן את טעם העשן ביותר) במים במשך 30 דקות לפני העישון; אם יש לך גריל גז, מקום שבבי עץ יבשים בתיבת המתכת של הגריל שלך או אופנה חבילת רדיד אלומיניום, לסגור את השבבים היבשים, ולחורר חורים בחלק העליון של הנייר. כאשר מוכן גריל, לנקז, ואז לפזר את שבבי עץ ספוג על האש פחם, להחליף את מתלה הגריל, ומניח את המחבת של עגבניות בצד עקיף (או לא אש). עבור גריל גז, מניחים את החבילה של שבבי עץ יבשים בחלק האחורי של גריל גז על חום ישיר; מניחים את העגבניות בצד העקיף (או לא אש). כאשר אתה רואה את גחלילית העשן הראשונה, לסגור את המכסה של הגריל ולעשן את העגבניות עד שיש להם מראה שרוף ניחוח מעושן, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את העגבניות מן הגריל ולתת מגניב. ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להחליק את עורות העגבניות, להסיר את רוב הזרעים, ולקצוץ את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
Reprinted with permission from The Gardener & The Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)