קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קיץ מעושן חמאת בזיליקום עגבניות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 209 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, מלח ים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיץ עגבניות ובזיליקום Spaghettini, ו סלט עגבניות-בזיליקום עמוק בקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה. (אתה יכול להכין את החמאה 2 עד 3 ימים מראש ולאחסן אותו, מכוסה, במקרר.) להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
כדי לעשן עגבניות, תחילה לחתוך את הליבות כך העשן יכול להגיע פנימה ואז למקם את העגבניות במחבת אלומיניום חד פעמי שיתאים על הגריל שלך.
לטפטף את העגבניות עם קצת שמן זית ומתבלים במלח ופלפל או פשוט ללכת רגיל. הכן אש עקיפה בגריל שלך, עם אש בינונית-חמה בצד אחד ולא אש בצד השני. אם יש לך גריל פחם, להשרות שבבי עץ 1/2 כוס (mesquite נותן את טעם העשן ביותר) במים במשך 30 דקות לפני העישון; אם יש לך גריל גז, מקום שבבי עץ יבשים בתיבת המתכת של הגריל שלך או אופנה חבילת רדיד אלומיניום, לסגור את השבבים היבשים, ולחורר חורים בחלק העליון של הנייר. כאשר מוכן גריל, לנקז, ואז לפזר את שבבי עץ ספוג על האש פחם, להחליף את מתלה הגריל, ומניח את המחבת של עגבניות בצד עקיף (או לא אש). עבור גריל גז, מניחים את החבילה של שבבי עץ יבשים בחלק האחורי של גריל גז על חום ישיר; מניחים את העגבניות בצד העקיף (או לא אש). כאשר אתה רואה את גחלילית העשן הראשונה, לסגור את המכסה של הגריל ולעשן את העגבניות עד שיש להם מראה שרוף ניחוח מעושן, 15 עד 20 דקות.
הסר את העגבניות מן הגריל ולתת מגניב. ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להחליק את עורות העגבניות, להסיר את רוב הזרעים, ולקצוץ את העגבניות.
Reprinted with permission from The Gardener & The Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press